• darkblurbg
    NLP Grand Power
    Seminar
    Pelajari dan Fahami Formula Self-Programing 360' dengan
    teknologi Neuro Linguistic Programming (NLP) yang
    Mudah, Praktikal dan Berimpak Tinggi!

Seminar 'Berimpak Tinggi' untuk mereka yang ingin Mencipta Mindset Yang Betul bagi mencapai impian dengan lebih pantas dan berganda!


"Kalau nak berjaya, kita kena install diri dengan software kejayaan"

- Hj. Fadzli Yusof, Certified NLP Trainer, NFNLP Florida, USA

Tarikh

22 Oktober 2016 | Sabtu

Tempat

IDCC, Shah Alam, Selangor

Masa

09.00am - 06.00pm

PENDAFTARAN KINI DIBUKA
BERTINDAK POSITIF UNTUK MENDAPATKAN
TIKET ANDA!


HARGA AKAN MENINGKAT PADA BILA-BILA MASA. DAFTAR SEKARANG!


  • 1 Seat VIP
  • 1 Seminar Audio Pengenalan NLP
  • 1 Set Buku Seminar
  • 1 Tag Akses Eksklusif Seminar
  • Kaunter Pendaftaran Khas
  • PERCUMA! Akses kepada Usrah Bisnes Malaysia

VIP

  • 1 Seat GOLD
  • 1 Seminar Audio Pengenalan NLP
  • 1 Set Buku Seminar
  • 1 Tag Akses Eksklusif Seminar
  • Kaunter Pendaftaran Khas
  • PERCUMA! Akses kepada Usrah Bisnes Malaysia

GOLD



Anda ada impian besar yang nak dicapai, tetapi rasa tidak yakin untuk melakukannya dengan pantas?

Anda nak gandakan kejayaan 200 – 500%, tetapi ‘terperangkap’ dengan karakter, kemahiran, dan rutin yang sama setiap hari?

Anda rasa nak 'jadi' macam idola anda tetapi tidak tahu bagaimana untuk bermula?

EXTRA GRAND! EXTRA EMOSI! EXTRA IMPAK! EXTRA DEBARAN!
DAN SEMUANYA EXTRA UNTUK EDISI KALI INI!

NLP GRAND POWER SEMINAR

SEMINAR NLP TERBESAR DI MALAYSIA!

TEKNIK MEMPROGRAMKAN MINDSET dengan aplikasi NLP
dikongsikan dalam seminar sebesar ini!

WOW! Hebat betul...tapi apa NLP Grand Power Seminar ni macam mana?
OK! Baca dekat bawah ni..kami bagi teaser sikit..

mockup

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera!
Hi! Saya Hj. Fadzli Yusof

Samada anda seorang CEO, CONSULTANT, USAHAWAN, PEGAWAI, EKSEKUTIF ATAU SESIAPA SAHAJA, saya percaya anda mempunyai potensi yang sungguh hebat yang belum diletuskan sepenuhnya. Ada banyak kaedah yang boleh dilakukan, dan NLP adalah antara yang MUDAH, PRAKTIKAL dan BERIMPAK TINGGI!. Dalam seminar ini, saya akan kongsikan bagaimana FORMULA SELF PROGRAMMING 360' menjadi asas kepada letusan potensi baru yang telah lama terpendam dalam diri anda selama ini.

Ramai orang hebat yang telah berjaya melakukannya dengan pantas selepas mendalami serta mempraktikkan ilmu NLP.
ANDA BILA LAGI?

Kami percaya anda berhak mengecapi kejayaan hari ini kerana itu kami di NLP Malaysia telah 'upgrade' NLP Grand Power Seminar dengan learning design dan methodologi baru yang TIDAK PERNAH ada dalam GPS sebelum ini. Kali ini, anda akan tahu bagaimana untuk meneroka diri dan mencipta keyakinan luar biasa dalam apa jua yang anda sedang lakukan. Ada banyak lagi POTENSI DIRI anda yang belum diletuskan.

ANDA SETUJU


SETUJU!
Saya ada banyak lagi potensi yang saya rasa belum keluar dari dalam diri saya...tapi,
LAYAK KE SAYA NAK JOIN SEMINAR NI???

 

SIAPA PERLU HADIR?

Usahawan

Nak bisnes kencang tapi kalau karakter dan perangai bisnesman sendiri tak kencang, jangan harap nak pergi jauh.

Jurujual dan Sales Eksekutif

Nak tingkatkan jualan 5 kali ganda tapi sikap, karakter, tabiat, masih lagi tidak dapat kejar sales target. Macamana?

Pegawai dan Eksekutif

Nak cepat naik pangkat secara bermoral diri kita kenalah hebat dan kena jadikan seronok bekerja. Tak payah sakit jiwa nak membodek boss lebih-lebih. Tak payah lagi mengeluh-ngeluh dan jiwakacau.

Mereka yang ada impian besar

Bila tengok impian pun macam percaya tak percaya aje. Impian besar, tapi tingkahlaku lebih kurang sama macam sebelum ni.

Mereka yang tak nak bazir masa untuk kecewa dan putus asa

Tak nak jadi macam orang di atas ni dan nak ‘install’ diri dengan ‘software’ yang ‘support’ untuk kejayaan anda!

Mereka yang rasa macam tak capai benda yang hebat dalam hidup

Rasa macam tak mencapai apa-apa sejak bertahun-tahun dah.

Mereka yang pernah kecewa & hampir putus asa

Dah cuba banyak kali, tetapi asyik tak menjadi. Apa yang tak kena?

Daftar Sekarang

Anda tidak perlu datang kalau...

...anda rasa macam diri anda tu sudah tidak dapat diupgrade lagi...

...anda rasa anda sedia jadi ‘mangsa’ untuk 20 tahun akan datang...

...anda rasa hidup ini tiada tujuan yang mulia dan besar...

...anda pasrah kalau fail, fail, fail sampai infiniti...

...anda rasa tak perlu gembirakan orang yang anda sayang...

...anda nak biarkan saja diri terperangkap dengan ‘pengalaman hitam’ itu...

...anda sanggup melepaskan peluang hebat 2016 kepada orang lain...

SEJARAH NLP GRAND POWER SEMINAR

7

Seminar Seluruh Malaysia

26

Penceramah Terkemuka

30

Tajuk Perkongsian

7195 +

Peserta Telah Menyertai

Adakah anda pernah bertanya soalan ini?:

Apa yang membentuk PERSONALITI saya sekarang? Kenapa KARAKTER saya begini? Tingkah laku saya daripada siapa? Bolehkah ia di'uninstall'? Boleh saya men'install' program baru ke dalam sistem saya? Apa yang ada pada orang cemerlang sehingga mereka bangun pagi dengan positif dan berdisiplin dengan apa yang mereka hendak capai?

BAGAIMANA JIKALAU ANDA LUANGKAN SATU HARI UNTUK PROGRAM YANG BUATKAN ANDA MENEROKA ELEMEN DIRI DAN FORMULA UNTUK MEMPROGRAMKAN SISTEM ANDA DENGAN LEBIH SISTEMATIK? NAK TAHU BAGAIMANA SISTEM KEPERCAYAAN ANDA DIBENTUK SELAMA INI? DAN ANDA NAK UBAHSUAI SISTEM KEPERCAYAAN TERSEBUT DENGAN LEBIH PANTAS?

Daftar Sekarang

Tunggu dulu, anda tidak buat keputusan untuk menyertai
NLP GRAND POWER SEMINAR sebelum mengetahui
siapa Hj Fadzli Yusof

Hj. Fadzli Yusof

Hj. Fadzli Yusof merupakan seorang Certified NLP Trainer yang tidak asing lagi di negara ini. Beliau mendapat Tauliah Antarabangsa NLP Practitioner daripada Presiden National Federation of NLP dan telah mengaplikasikan teknik NLP bagi membantu ramai orang di luar sana untuk UPGRADE DIRI dan MINDSET UNTUK BERJAYA. Kepakaran beliau dalam dunia membangunkan potensi diri diiktiraf oleh banyak pihak, termasuk dilantik sebagai Timbalan Presiden TAMRIN (Pertubuhan Perunding Latihan & Motivasi Islam Malaysia) yang mana Dr Tengku Asmadi menjadi Presiden dan Dato Dr Hj Mohd Fadzilah sebagai Penasihat Tetapnya.

Sehingga sekarang, beliau telah menulis lebih 35 buah buku motivasi yang telah terjual lebih 100,000 naskah di pasaran. Ada empat buat buku beliau ditulis bersama dengan Motivator #No.1 Malaysia, Dato Dr Hj Mohd Fadzilah Kamsah. Buku 55 Petua Orang Berjaya telah diulang cetak sebanyak 30 kali dan buku Kuasa Hijrah Kuasa Untuk Berubah telah memenangi Anugerah Buku Pilihan Pembaca Paling Popular Berita Harian-Popular Bookstore. Beliau sungguh passionate menulis buku yang bagus kerana beliau percaya bahawa setiap orang termasuk anda perlu memiliki ilmu yang betul untuk berjaya dengan lebih pantas.

Hj. Fadzli Yusof juga merupakan pengasas kepada NLP Malaysia Centre dan beliau telah membina portal NLP yang pertama khas untuk rakyat Malaysia, www.nlpmalaysia.net. Sehingga kini, web ini seringkali menjadi top 3 di Google bagi carian NLP di Malaysia. Beliau telah berkongsi bermacam teknik upgrade diri dan rahsia komunikasi dengan aplikasi pantas NLP di dalamnya yang telah memberi manfaat kepada ratusan ribu manusia di Malaysia; termasuk dari kalangan usahawan, sales person, pegawai, eksekutif, dan ramai lagi.

Banyak lagi sebab kenapa anda perlu bertemu dengannya, untuk memberi peluang kepada minda, hati dan diri anda meneroka potensi sebenar dan menggandakan kejayaan anda selama ini. Dengan mengetahui profil Fadzli Yusof di atas, anda bukan sahaja tahu bahawa beliau antara coach yang terbaik di Malaysia, bahkan anda tidak sabar lagi untuk menggandakan potensi kejayaan anda. Berita baiknya, beliau juga tidak sabar untuk bertemu anda di dewan NLP Grand Power Seminar tidak lama lagi!

mockup

BUAT JULUNG KALINYA KAMI BAWAKAN KHAS KEPADA ANDA!
TRAINER #1 ESQ MALAYSIA!





Andi Muhammad Fajar

Andi Muhammad Fajar merupakan trainer ESQ yang beroperasi di Kuala Lumpur, Malaysia sejak tahun 2007. Seorang trainer yang sangat berpengalaman dan pernah melebarkan sayap ke Brunei dan Singapura untuk meluaskan pengaruh ESQ.

JADI, APA YANG ADA DALAM SEMINAR INI?

Bagaimana untuk keluar dari comfort zone dan letuskan semangat baru?

Bagaimana untuk keluar dari comfort zone dan letuskan semangat baru?

Anda akan melakukan beberapa muhasabah ringkas dengan Teknik TimeLine dan Roda Hidup untuk mencetuskan kesedaran terhadap keperluan untuk bangkit sepenuhnya!

Bagaimana untuk bangkit dari kesilapan dan kegagalan?

Bagaimana untuk bangkit dari kesilapan dan kegagalan?

Anda akan tahu RAHSIA PRINSIP GROWTH MINDSET hasil kajian Harvard University terhadap orang yang sangat cemerlang!

Ultimate Success Formula

Ultimate Success Formula

Checklist mudah untuk memulakan langkah kejayaan. Anda akan mengetahui apakah 5 perkara dalam bentuk susunan yang menjadi senarai semak asas untuk memulakan momentum sukses.

Bolehkah karakter dan personaliti diubahsuai?

Bolehkah karakter dan personaliti diubahsuai?

Anda akan mengetahui MODEL NECKTOP iaitu konsep bagaimana untuk mengubahsuai diri anda dengan pantas dan berimpak tinggi bagi mempercepatkan langkah kejayaan.

Spiritualiti dan Kejayaan : Bagaimana untuk menjadikan hari kejayaan anda lebih bermakna?

Spiritualiti dan Kejayaan – Bagaimana untuk menjadikan hari kejayaan anda lebih bermakna?

Anda akan meneroka dan menyentuh diri yang anda paling mendalam dan memprogramkannya untuk kejayaan yang lebih bermakna dan berimpak tinggi.

Hati, Minda dan Kejayaan

Hati, Minda dan Kejayaan

Mengetahui rahsia hati dalam mencipta momentum kejayaan dengan PRINSIP HEARTBRAIN

Kenapa impian saya tidak memberikan impak kepada komitmen saya?

Kenapa impian saya tidak memberikan impak kepada komitmen saya?

Anda akan tahu kenapa orang yang berjaya berada dalam laluan ‘auto pilot’ berjaya dan kenapa orang kurang berjaya ada impian tetapi tidak berfungsi. Ketahui Teknik INSTALER DIRI beserta dengan TEKNIK A&W untuk memastikan sasaran anda lebih memberi impak kepada anda!

Bagaimana untuk memprogramkan sistem kepercayaan dengan pantas?

Bagaimana untuk memprogramkan sistem kepercayaan dengan pantas?

Anda akan mengetahui cara untuk memprogramkan diri dengan pantas dengan FORMULA MONOLOG yang jarang dipraktikkan kerana tidak mengetahui short cut untuk melakukannya. Yang menarik, anda bakal memahaminya dan seronok mempraktikkannya!

DAN BANYAK LAGI...!

TAPI...Betul ke TEKNOLOGI NLP ni POWER? Ada Bukti?


APA KATA PENGAMAL NLP?

mockup

Dr. William Horton | Presiden NFNLP, Florida USA

Hi! I am Dr William Horton and it's my pleasure to talk about Fadzli Yusof because he has been my student since 2006 when he start studying NLP with international Federation Neurolinguistic Program and he has been teaching NLP to the malaysian community since that. He is comparing compassionate in teaching NLP.

He really get has point because he care about people and want the best for his students. The type of people that i'm proud to be associated with. So, if you want to learn more about NLP, he is a great teacher, great example, not just teaching NLP but live with it and bring it into the real world.

NLP is about creating no limit people so I encourage you to join Mr Fadzli so you can also begin to start your journey of your self-discovery.


mockup

Dato' Dr. Hj. Mohd Fadzilah Kamsah | Pakar Motivasi

Alhamdulillah! Tahniah-tahniah dan terima kasih kepada saudra Hj. Fadzli Yusof sebagai penganjur pada program NLP Grand Power Seminar. Program seperti ini disamping 'recharge' ahli-ahli yang terlibar dengan NLP dan latihan, pada saya ia adalah satu wadah yang sangat berkesan untuk 'networking' serta mengumpulkan alumni yang terlibat dalam bidang latihan.

Saya dengan penuh iltizam menyeru semua di luar sana untuk hadir ke program anjuran NLP Malaysia Centre untuk merasai kehebatan dan nilai tambah yang luar biasa.


mockup

Prof. Dr. Muhaya Mohamad | Pakar Mata dan Motivasi

Assalamualaikum! Saya nak ucapkan tahniah kepada sesiapa sahaja yang tahu apa NLP, mengamal dan menggunakan NLP, dan mengikuti apa NLP Malaysia buat sebab bagi saya kalau kita nak hidup dengan tenang kita perlu belajar cara melihat dunia dan cara kita proses apa yang berlaku kepada kita dan NLP mengajar kita semua tentang itu.

Kepada semua ibu bapa, tentukan kita mengajar anak kita hidup dengan belajar bagaimana otak kita berfikir, bagaimana kita merasa, dan juga bagaimana kita melakukan tindakan sebab fikir baik, rasa baik, buat baik dapat baik.

Kepada sesiapa yang ingin menggandakan keupayaan dalam diri, NLP adalah jawapannya.

Perubahan diri perlukan 'tools' yang mampu dipraktikkan. Tools tersebut mestilah mudah dan mampu dipraktikkan oleh semua. Apakah tools tersebut? NLP adalah jawapannya.

Kehidupan saya berubah apabila saya memahami apa itu NLP. Malah kini saya lebih yakin dan tidak sabar untuk meneruskan kehidupan di masa depan.

NLP membantu saya untuk menggandakan jualan dalam perniagaan. Ia terbukti berkesan dan mudah untuk dipraktikkan dalam kehidupan seharian.

NLP adalah sistem untuk mengenalpasti keupayaan seseorang, menjana idea serta digunakan dalam membuat keputusan yang tepat.

Apa yang saya suka dengan seminar anjuran NLP Malaysia ialah, Hj fadzli dan trainernya sentiasa mengaitkan dengan aspek spiritual dan perspektif agama dalam teknik dan konsep yang diajarkan. Ini menjadikan ia dekat dengan hati dan keluarga kita.

Saya percaya...

"Ada banyak tindakan dalam hidup anda sebelum ini yang telah mengubah hidup anda, betul?"

"Ada banyak juga ilmu yang telah memberi banyak manfaat dalam hidup anda sebelum ini, betul?"

"Ada orang yang pernah membantu anda berfikir dengan lebih hebat dan meningkatkan hidup anda sebelum ini, betul?"

KERANA ITU KAMI PERCAYA BERMULA SAAT INI, ANDA AKAN MEMBUAT PILIHAN YANG BIJAK UNTUK DIRI ANDA, MASA DEPAN ANDA SERTA ORANG YANG ANDA KASIHI



OK CONFIRM! SAYA NAK JOIN!

PENDAFTARAN KINI DIBUKA
BERTINDAK POSITIF UNTUK MENDAPATKAN
TIKET ANDA!


HARGA AKAN MENINGKAT PADA BILA-BILA MASA. DAFTAR SEKARANG!


  • 1 Seat VIP
  • 1 Seminar Audio Pengenalan NLP
  • 1 Set Buku Seminar
  • 1 Tag Akses Eksklusif Seminar
  • Kaunter Pendaftaran Khas
  • PERCUMA! Akses kepada Usrah Bisnes Malaysia

VIP

  • 1 Seat GOLD
  • 1 Seminar Audio Pengenalan NLP
  • 1 Set Buku Seminar
  • 1 Tag Akses Eksklusif Seminar
  • Kaunter Pendaftaran Khas
  • PERCUMA! Akses kepada Usrah Bisnes Malaysia

GOLD



mockup

Maklumat NLP Grand Power Seminar

Tarikh : 22 Oktober 2016
Tempat : IDCC, Shah Alam
Pendaftaran : Setiap peserta yang hadir PERLU MENDAFTAR!
Pendaftaran akan bermula pada jam 08.00 pagi.

Ketika pendaftaran, anda akan menerima :
  • Pass Akses Peserta
  • Beg Eksklusif NLP Malaysia
  • Buku Seminar

Sila datang 15 MINIT SEBELUM waktu pendaftaran untuk memudahkan urusan Tuan/Puan.
Tiket : Setiap peserta akan diberikan e-Tiket dan SMS khas 2 HARI SEBELUM seminar
Daftar Sekarang