Mengapa SUPER EXAMKIT?

Super Exam Kit adalah sebuah produk yang diasaskan melalui sistem pembelajaran Super Study. Sistem ini telah wujud sejak tahun 2004 dan ia telah diasaskan oleh Hj. Fadzli Yusof (www.fadzliyusof.com) .

Sehingga kini, Super Study telah menjadi pilihan kepada ratusan sekolah dan IPT serta puluhan ribu pelajar di Seluruh Malaysia. Super Study juga telah mendapat jemputan secara eksklusif dari rancangan Malaysia Hari ini di saluran TV3.

Selain itu, ia juga telah diterbitkan dalam bentuk buku oleh PTS Publication dan juga Telaga Biru Sdn Bhd.


Buku Super Examkit

TEKNIK MEMORI SUPER

Anda ingin memiliki kuasa mengingat? Anda mahu pandai menyimpan dan menarik semula maklumat yang telah anda hafal? Untuk itu, anda perlu fahami bagaimana memori berfungsi. Dengan memahami konsep memori, anda akan lebih mudah menghafal, mengulangkaji pelajaran dan menghadapi peperiksaan; kerana otak anda berkerja sepertimana kaedah yang sepatutnya.
Buku setebal 129 muka surat ini akan membantu anda mengenali dan meletuskan potensi sebenar memori dengan teknik hafalan yang seronok dan bertahan lama.


KLIK untuk VERSI PREVIU Percuma!

PELAN OPERASI DIRI

Buku Pelan Operasi Peperiksaan (POP) dengan ketebalan 70 muka surat ini adalah satu sistem untuk membantu pelajar menganalisa prestasi dalam setiap subjek dan seterusnya menyusun aktiviti belajar secara jelas dan tersusun.
Buku ini juga ada beberapa tip yang menarik dan praktikal sebagai panduan bagi setiap peralatan yang kami kongsikan. Pelajar tidak perlu panik atau gelabah. Susun persediaan peperiksaan dengan rapi menggunakan bermacam tools di sini!


KLIK untuk VERSI PREVIU Percuma!

Seminar Audio Berimpak Tinggi

Seminar Audio Berimpak Tinggi memberikan anda satu pengalaman pembelajaran baru yang mudah dan jelas dengan kandungan yang hebat dan praktikal.

Audio

Audio

Kualiti audio bertaraf studio.

Muzik

Muzik

Muzik latar belakang yang sesuai meningkatkan kesan pembelajaran.

Hipnosis

Hipnosis

Skrip hipnosis untuk accelerated learning.

Interaksi

Interaksi

Interaksi yang mesra dan mudah.

MENCIPTA MOTIVASI DIRI DAN SERONOK BELAJAR

Motivasi diri yang tinggi akan menentukan sejauh mana prestasi yang mampu seseorang pelajar itu capat dalam hidup. Seminar Audio Super ini akan berkongsi dengan anda bagaimana cara-cara untuk mencipta motivasi diri, membongkar beberapa teknik asas yang berkesan untuk merungkai potensi diri, serta bagaimana untuk menyuburkan emosi positif di dalam diri. Semua ini akan diperhebatkan dengan menggunakan aplikasi mudah NLP.


URUS MASA, URUS STRESS

"Masa itu emas". Emas yang hilang, sudah tentu boleh ditukar ganti. Namun, jika masa yang hilang, bagaimana? kerana itu, para pelajar perlu bijak untuk menguruskan masa agar anda tidak menempah tekanan dan stress disebabkan kegagalan mengurus masa yang ada. Menerusi Seminar Audio Super ini, anda akan mempelajari bagaimana setiap detik masa yang anda lalui semakin berkualiti. Bukan itu sahaja, teknik ini juga telah diperhebatkan dengan elemen-elemen NLP yang sungguh berkesan.


HIPNOSIS PROGRAMKAN DIRI SUKSES

Berbicara dengan minda dan hati secara mendalam. Cipta diri dan tabiat cemerlang yang baru.